Чотирнадцять сімей з Бережан повернулися з сімейного табору на Азовському морі + відео

Чотирнадцять сімей з Бережан повернулися з сімейного табору на Азовському морі + відео

Цілий тиждень на Азовському морі відпочивали чотирнадцять сімей з міста Бережан. В с. Стрілкове на Арабатській Стрілці з 17-23 липня відбувся сімейний табір «Family camp 2017». Організатор – євангельська церква«Преображення».

Табір було присвячено сімейній тематиці. Щодня відбувалися програми для дорослих і дітей. Протягом табору відбувалися семінари про спілкування в шлюбі, вирішення конфліктів, сімейний бюджет, виховання дітей, Божий задум про шлюб. Їх проводили подружжя Печуіз, Олександр та Валентина. На тему семінарів проводились ігри, задавались цікаві завдання, відбувалось обговорення в сімейних групах. Подружжя Мєшкових з Рівного проводили сімейні ігри.

Було вдосталь часу для купання в морі, бажаючі могли відвідати термальне джерело.

Враженння

Нам сподобалась організація табору, особливо задоволені наші діти. Тільки як ми приїхали, наш син казав, що хоче додому, сьогодні, коли ми сказали, що завтра їдемо додому, він уже не хоче, йому тут дуже сподобалося. Нам дуже сподобалось, бо дізналися багато нового, чого раніше не знали.

Подружжя Пирог

Гарно відпочили в товаристві приємних людей, багато дізнались нового. Вдячні Богу, що дав можливість поїхати в сімейний табір. Нам дуже сподобалися сімейні групи, було дуже цікаво.

Подружжя Чайки

Нам дуже сподобалося, хочеться, щоб табір продовжився ще хоча б на кілька днів. Дуже сподобалися групи з подружжям Мєшкових. Ми хотіли б, щоб подібні групи відбувалися у нас в Бережанах, ми б охоче їх відвідували.

Подружжя Маковей

Табір був цікавим і насиченим. Тепле море, красива база відпочинку, змістовна програма зробила відпочинок просто чудовим.

Робота з сім’ями  є однією з цілей нашої церкви. Ми бачимо велику потребу в укріпленні сімейних стосунків і намагаємось зі свого боку робити усе можливе, щоб це відбулося.

Слава Богу, що дає можливості для проведення таких заходів. Висловлюємо щиру вдячність команді табору, яка присвятила себе на тиждень для користі інших. Дякуємо людям, які жертвували кошти. Особлива вдячність місії Харт, яка вже кілька років поспіль допомагає нам в цьому. Більшість сімей, які потрапили в табір, ніколи б не змогли побувати на морі без вашої допомоги.

У спогадах залишиться море вражень, море радості, море можливостей і найголовніше, більше знань про те, як будувати своє сімейне щастя за Божим задумом. Ми віримо, що час, проведений в таборі, допоможе сім’ям стати міцнішими і щасливішими.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.