Маса позитивних емоцій – відбулося свято в Бережанській школі-інтернат

Маса позитивних емоцій – відбулося свято в Бережанській школі-інтернат

Свято для дітей  відбулося 25 січня в Бережанській школі-інтернат. На кількох десятках квадратних метрів відбувся справжній вибух позитивних емоцій. Море посмішок та шаленого драйву, і все це тому, що Бог любить усіх, і ми, люди, маємо ділитися цієї любов’ю зі своїми ближніми, особливо з тими, хто має у цьому потребу.

Програму свята було організовано командою церкви «Філадельфія» м. Тернопіль, вони віддалися на всі 100%. Підготували пісні, ігри, конкурси, цікаві сценки, розповіді. Богдан Новаков у кінці програми поділився з дітьми цікавим експериментом, взявши у руки скріпку і випрямив її, те саме запропонував зробити кільком хлопцям. Коли це зробили, він запропонував скріпку скласти у первісне положення. Цікаво, але вже не вийшло так гарно, як було відразу. Мораль цього експерименту проста: Бог задумав людину такою, що шанує і поклоняється Йому, але люди грішать і руйнують Божий задум. І якщо людина своїми силами навіть і намагається щось виправити – це виглядає дуже недолугим і негарним.

Ми щиро дякуємо адміністрації школи-інтернат у відкритості і багаторічній співпраці. Також висловлюємо вдячність церкві «Божа оселя» м. Тернопіль за подарунки та транспортування їх до Бережан.

Для довідки:

В Бережанській школі-інтернат зараз навчається 168 дітей, з них 38 сиріт, які не мають батьків і потребують опіки.

Благодій

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.