Молитовна розсилка грудень-лютий 2018

Молитовна розсилка грудень-лютий 2018

Зимовий огляд

Шлемо вам вітання з зимових Бережан. У нас нарешті настала справжня зима. На вулиці багато снігу і останній тиждень добряче тисне мороз, було біля 20 градусів. Слава Богу, що в квартирі тепло, і для цього потрібно трішки більше увімкнути газ. Молитовна розсилка про служіння, життя, молитовні прохання церкви Преображення м. Бережани.

Щиро дякуємо вам за участь у Божому ділі, яке звершується в м. Бережани. Ми відчуваємо, що у справі проповіді Євангелії ми одна команда. Щиро дякуємо за ваші молитви, пожертвування і підтримку.

Як ми живемо?

Господь подарував нам добрих господарів квартири, за майже 7 років у нас добрі стосунки, минулого тижня мене навіть приписали в їхній квартирі (місцева прописка необхідна у зв’язку з намірами реєструвати церкву).

Дружина Олена, у зв’язку з вагітністю, трохи втратила мобільність. Перші 6 місяців вагітності були досить складними. Біль у животі, важкість і постійна загроза дитинці змушувала більшість часу проводити на ліжку. Слава Богу зараз легше. Нам ще залишилося кілька місяців до народження ще однієї дівчинки. Просимо підтримати нас у молитві за благополучні пологи і за здоров’я дитинки. Пологи очікуємо в травні.

Служіння

У нас відбулося перше рукопокладення в церкві

Неділя 25 лютого увійде в історію Бережанської церкви «Преображення» як перше рукопокладення на пасторське служіння. У цей день Анатолія Якобчука було рукпокладено на пастора, священнодію звершував Голова ВСЦ ЄХБ – Валерій Антонюк та Голова ТООЦ ЄХБ – Олег Цикра.

Детальніше про рукопокладання, фото, відео

Сімейні групи

Це служіння розвивається. На сімейні групи приходять 10 і більше сімей. Станом на зараз у нас є дві групи, які проходять періодично у двох районах міста. Їх відвідують різні люди.

Бачимо жвавий інтерес до цієї теми, хочемо розвиватися і служити людям, відповідаючи на проблеми і виклики у сім’ях.

Група учнівства

Величезним, без перебільшення, благословенням для церкви є утворення групи учнівства, яка передбачає  щотижневі зустрічі з підзвітністю в середині групи. Зараз таку групу посвячено відвідує 3 молодих людей. Ми вже пройшли кілька занять, активно розвиваємо стосунки підзвітності і таким чином допомагаємо один одному духовно зростати. Мета такої групи у тому, щоб наступного року такі групи розпочали кожен з учасників.

Дитяче служіння

У зв’язку з хворобою нашої сестри Оксани Кайдан, ми були змушені припинити заняття з дітьми. Але така перерва тривала не довго, наші нові члени церкви Настя та Роман Кайдан взялися за цю справу і щонеділі проводять недільну школу двічі. Один раз до служіння і ще для інших дітей після недільного богослужіння. Слава Богу за таку посвяту і служіння.

Зараз десь близько 20-30 дітей відвідує недільну школу.

Провели дитяче свято в Бережанському інтернаті

25 січня в Бережанській школі-інтернат відбулося свято для дітей. На кількох десятках квадратних метрів відбувся справжній вибух позитивних емоцій.

Ми щиро дякуємо адміністрації школи-інтернат у відкритості і багаторічній співпраці. Також висловлюємо вдячність церкві «Божа оселя» м. Тернопіль за подарунки та транспортування їх до Бережан. Дякуємо команді церкви «Філадельфія», які провели цікаву програму.

Детальніше про свято, фото відео

Флорбол

Слава Богу, нарешті вдалося зачепитися поки за одну школу. Маємо уже рішення Міської ради, домовилися за оренду спортзалу, протягом кількох місяців відбуваються тренування. Записалося на секцію більше 30 дітей. Недавно 13 з них їздили на змагання до Тернополя. Якщо Бог дозволить, то у квітні 10 дітей поїдуть на змагання у Швецію, зараз готуються усі необхідні документи.

Ми хочемо працювати у ще одній школі, але поки нам не дають дозволу на відкриття секції цього виду спорту.

Жіноча група

Після тривалої перерви відновилась жіноча група, яку проводить Оксана Кайдан. На першу зустріч прийшло 6 жінок. Жіночки з цікавістю вивчають Біблію і практичні навики життя з Богом.

Молитовні потреби

За проведення молитовного сніданку в місті

Ми хочемо цього року знову провести молитовний сніданок. Але з приводу цього не має одностайності у влади. Ми мріємо, щоб цей захід став об’єднавчим, зміг спільно посадити за стіл різні політичні сили і також різні церкви. Ми усвідомлюємо важливість подібних заходів, просимо підтримати молитвою за позитивне вирішення цього питання.

За проведення сімейного фестивалю

Влітку плануємо організувати і провести сімейний фестиваль у місті. Цим заходом хочемо популяризувати сімейні цінності в місті. Плануємо сімейну ходу, сімейне містечко з різними локаціями. Сімейний квест, який передбачатиме залучення різних підприємств міста, які представлятимуть свою діяльність.

На разі ми подали заяву у міську раду і чекаємо відповіді на наші пропозиції. Моліться, щоб Господь дав нам мудрості у організації і проведення цих заходів.

За здоров’я Оксани Кайдан

Здоров’я нашої сестри надалі перебуває у незрозумілому стані. Останнє обстеження виявило проблему з звуженою судиною в голові, яку потрібно розширювати, а для цього є ймовірність оперативного втручання. Лікування потребує чималих коштів, ми щиро дякуємо братам та сестрам, які радо відгукнулися і вже допомогли.

Молитовна розсилка за інші періоди

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.