Запрошуємо на Пасхальне богослужіння

Запрошуємо на Пасхальне богослужіння

Запрошуємо Вас відвідати Пасхальне Богослужіння в церкві “Преображення” м. Бережани.

Богослужіння відбудеться 8 квітня, початок 11:00. Чекаємо на Вас в приміщенні актового залу школи-інтернат, вул. Руська 13.

Воскресіння факт, чи вигадка?

Воскресіння Христа – це стержень, на якому основується все християнство. А це, по великому рахунку, означає те, що коли християни стверджують, що Христос воскрес з мертвих, вони роблять історичну заяву, а не релігійну.

Іншими словами, воскерсіння Ісуса Христа – це не просто релігійна подія, це достовірний історичний факт.

Тому нам потрібно визначитися, що ми думаємо про воскерсіння Ісуса. Тут не достатньо просто змовчати, просто святкувати, дотримуючись традицій. Потрібно замислитися і вирішити: або “Я вірю, що це дійсно відбулося. Я вірю, що Ісус Христос воскрес з мертвих і я вірю, що Він є Тим, ким Себе проголосив”, або ж “Ні”. Я не думаю, що це відбулося; я відкидаю Його заяви”.

Коли християни говорять, що Христос встав з могили, вони кажуть, що це відбулося насправді і це так само, як і те, що Юлій Цезар став імператором Риму.

А що думаєте ви з цього приводу? У вас є своя точка зору? Ви вже визначилися зі своїм поглядом на воскресіння Христа?

Приходьте до нас на святкове богослужіння, будете мати можливість почути живу проповідь про воскресіння Христа, поставити своє запитання і отримати на нього відповідь. Приходьте, буде цікаво.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.