18 Лютого, 2018

Як перемогти спокуси

Як перемогти спокуси

Я руйную родини, розділяю сім’ї, забираю твоїх дітей, і це лише початок. Я коштую більше, ніж діаманти, більше ніж золото; горе, яке я приношу, очевидне…просто піддайся мені одного разу і я відпущу тебе, але, якщо ти повернешся до мене – я оволодію твоєю душею.

Коли я заволодію тобою, ти будеш красти, обманювати. Ти будеш робити все, щоб піднестися… Ти будеш брехати своїй матері; ти будеш красти у свого батька. Коли ти побачиш їхні сльози, тобі буде дуже сумно. Але ти забудеш про свою мораль і про те як тебе виховували, я буду твоєю совістю: Я навчу тебе своїм дорогам.

Я відвертаю людей від Бога, розділяю друзів. Я забираю все, вигляд, достоїнство. Я буду забирати і забирати, поки ти не залишишся ні з чим.

Ти пожалкуєш, що спробував мене. Люди завжди жалкують про це, але це ти прийшов до мене, а не я.

Ти знав що так може статися. Багато разів тобі про це говорили, але ти випробовував мою силу і йшов на ризик. Ти міг просто сказати мені ні і піти. Якби тобі прийшлося прожити цей день знову, як би ти вчинив би?

Зараз, коли ми знову зустрілися, що ти будеш робити? Ти спробуєш чи ні? Все залежить від тебе. Я можу принести тобі більше муки, ніж це можна висловити словами. Підходь, візьми мою руку, дозволь мені провести тебе в ад…

Сьогодні ми поговоримо про спокусу. Що це таке? Як її здолати? Що робити якщо потерпів поразку? Як не потрапляти на гачок?

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.