29 Жовтня, 2017

Хто такий Бог 2

Хто такий Бог 2

Є люди, з якими ми мріємо зустрітися, але розуміємо, що це практично не можливо – зважаючи на їхню велич і значимість і відстань до них. Можливо, що їх давно уже немає в живих, нас розділяє не одне століття… Про такі зустрічі ми говоримо: це неможливо!

Інколи життя нам підкидає особливі зустрічі, коли ми отримуємо унікальний шанс, якщо не поговорити з видатною людиною, то хоча б подивитися на неї здалека. Тоді говорять неможливе стає можливим!

З ким у житті найбільш видатним вам вдалося зустрітися?

Найбільш неможлива зі всіх неможливих зустрічей – це зустріч з володарем Світу. Я к потрапити до Нього на аудієнцію, адже Його зайнятість безкінечно більша за зайнятість всіх людей разом взятих?

Йому щодня приходиться вислуховувати мільйони молитов, а ще контролювати кількість волосся на нашій голові.

Я думаю що більшість з нас погодяться:

Я знаю, що Бог є. Я вірю, що Він є. Але я не знаю, що про Нього думати. Чого від Нього чекати? Чи може Він відповісти на молитву, чи мені просто потрібно увірувати в те, що Його Син викупив мої гріхи, оголосити себе щасливим,  а на більше не розраховувати?

Хто такий Бог?

Що я можу знати про Нього? Чому мені потрібно думати про Нього? Для чого мені знання про Бога? Як знання Бога реально впливають на моє життя, чи впливають?

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.