15 Жовтня, 2017

Хто такий Бог?

Хто такий Бог?

Якби вам прийшлося описати Бога?

Слово Бог походить з мови санскриту bha ga, яке буквально означає багатий. Тобто Той у кого є все, у Нього немає нічого чого б Йому не вистачало.

Слово Бог німецькою чи англійською мовою походить віл древнє готського слова, яке не описує Бога, але має значення: Той перед Яким падають ницьма в поклонінні в священному трепеті.

Що ви думаєте коли чуєте Слово Бог? Чи дійсно ви переконані, що вірите в істинного Бога? Що вам дає підстави мати таке переконання? Яким чином ваша уява про Бога впливає на ваше життя?

Від того, що ви думаєте про Бога, залежить формування ваших взаємин з Ним. Те як ви думаєте, що про вас думає Бог, визначить те, наскільки ви будете спроможні наближатися до Нього, і взагалі пізнавати Його. Якщо ми думаємо, що Бог це супер поліцейський, ми завжди будемо ходити в режимі струнко. Якщо ми думаємо про Бога як про розгніваного суддю, то ми завжди будемо відчувати себе винними. Якщо ми будемо думати що Бог такий як ми, то ми будемо відноситися до моралі і гріха дуже несерйозно. Іншими словами, ми можемо мати помилкове враження про Бога, і це серйозно впливатиме на наше життя.

Я хочу зараз поділитися з вами якостями Бога, які його вирізняють з посеред надуманих, вигаданих богів, з посеред лжебогів.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.