10 Вересня, 2017

Якщо існує життя після смерті, то що це означає для мене

Якщо існує життя після смерті, то що це означає для мене

Те що зараз відбувається у світі наводить жах на багатьох людей. Серія нищівних ураганів на Атлантичному узбережжі змітають цілі острови і міста. Сотні тисяч людей залишились без житла і без засобів для існування.

З другого боку континенту відбувся землетрус магнітудою 8 балів. Ймовірна поява цунамі.

На азійському континенті в будь яку мить може розпочатися ядерна війна. За останній час було здійснено кілька пусків ракет, які можуть нести ядерні боєголовки. Також відбувся вибух, який спричинив землетрус 6 балів.

Ситуація на близькому сході загострюється. Ізраїль минулого тижня розбомбив хімічний завод в Сирії, який готував вибухівку та хімічні речовини для хімічних атак.

Коли чуєш, що відбувається, то кров холоне в жилах. У який час ми з вами живемо? Чого очікувати? До чого готуватися? Чи можна бути готовим? Як жити, коли є велика загроза для життя?

Окрім того хвороби, які не лікуються, війна, яка не припиняється? Небезпека, яка може очікувати тебе в будь-якому місці. Кожна людина десь глибоко в серці розуміє, що може померти будь-якої миті…

Життя після смерті

Хочу вам повідомити не добру новину. Ми всі помремо. Життя завершується смертю. Якими б молодими, сильними і здоровими ми не є в даний момент, одного дня нас не стане. Це може трапитись сьогодні, завтра чи через десятки років, але всі ми помремо.

Ми різними способами намагаємось відійти від цієї жахливої правди. Ми намагаємось переконати себе, що якщо правильно харчуватися, займатися фізичними вправами, пристібати ремені безпеки, то можна захистити себе від смерті. Але як відійти від факту, що рівень смертності в цьому світі сягає 100%.

Ви вже напевно думаєте: «Не хочу чути про це сьогодні! В мене був важкий тиждень, а мені нагадують про те, що я помру. Я б не підіймав би цього болючого питання, якби не одне але.

Як прибув же Ісус, то знайшов, що чотири вже дні той у гробі. А Віфанія поблизу Єрусалиму була, яких стадій з п’ятнадцять.  І багато з юдеїв до Марти й Марії прийшли, щоб за брата розважити їх. Тоді Марта, почувши, що надходить Ісус, побігла зустріти Його, Марія ж удома сиділа. І Марта сказала Ісусові: Коли б, Господи, був Ти отут, то не вмер би мій брат… Та й тепер, знаю я, що чого тільки в Бога попросиш, то дасть Тобі Бог!  Промовляє до неї Ісус: Воскресне твій брат!  Відказує Марта Йому: Знаю, що в воскресення останнього дня він воскресне. Промовив до неї Ісус: Я воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити. І кожен, хто живе та хто вірує в Мене, повіки не вмре. Чи ти віруєш в це? Вона каже Йому: Так, Господи! Я вірую, що Ти Христос, Син Божий, що має прийти на цей світ.  І, промовивши це, Він скричав гучним голосом: Лазарю, вийди сюди!  І вийшов померлий, по руках і ногах обв’язаний пасами, а обличчя у нього було перев’язане хусткою… Ісус каже до них: Розв’яжіть його та й пустіть, щоб ходив… І багато з юдеїв, що посходилися до Марії, та бачили те, що Він учинив, у Нього ввірували.

Ви вірите, що людина може існувати після смерті?

Біблія каже, що є не просто якесь існування, невідомо де, невідомо у якому вигляді життя. Біблія каже, що є і  буде воскресіння мертвих.

Чи вірите ви у реальність тілесного воскресіння людини?

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.