Молитовна розсилка січень-серпень 2019

Молитовна розсилка січень-серпень 2019

Слава Ісусу Христу! Шлемо щирі вітання з м. Бережани від церкви “Преображення”. Дуже довго не надсилали вам інформації про наше служіння, тому вирішили виправитися і розповісти про те, чим живемо і як ідуть наші справи.

Перш за все, хочемо подякувати вам за молитви і участь у нашому служінні. Просимо молитися і підтримувати нас і надалі.

За той проміжок, що ви не чули від нас звісток, відбулося чимало різних подій,  розповімо про саме найважливіше.

Ми продовжуємо робити те, що і раніше. Щонеділі відбуваються богослужіння, які відвідує 20-40 чоловік. Проводимо недільну школу, які відвідує біля 15 дітей. Вивчаємо Біблію в малій групі, влітку це відбувається на природі.

Вдалося провести круглий стіл на тему сім’ї

У місті Бережани 20 лютого цього року відбулося засідання круглого столу «Українська сім’я – виклики та завдання». Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо становища сім’ї в українському суспільстві. В обговоренні активну участь взяли представники міської влади, освіти, медицини, служби у справах дітей, релігійні та громадські організаціі, небайдужі громадяни. Його  висновок: сьогодні інститут сім’ї під загрозою і потребує захисту та належної уваги від держави, церкви, громадськості.

Провели акції з роздачою подарунків від Сумки Самарянина

Сумка Самарянина

В Бережанах вже другий рік поспіль проходять акції з роздачою подарунків від Сумки Самарянина. В рамках цього заходу було проведено кілька програм для дітей. Зокрема було роздано подарунки дітям школи-інтернат, дітям військових, багатодітним, малозабезпеченим родинам, а також дітям у Бережанському санаторії.

Ці заходи мають на меті розповісти дітям і дорослим про Ісуса. Це хороша можливість зав’язувати стосунки і проповідувати Євангеліє.

Були ініціаторами в організації регіонального «Форуму сім’ї»

В Бережанах 10 квітня 2019 року відбувся Регіональний Форум сім’ї Тернопільщини. Форум об’єднав держслужбовців, освітян, священнослужителів різних церков, громадських діячів, медиків, які одностайно виступили за збереження християнських сімейних цінностей.

У Регіональному форумі сім’ї взяв участь Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Головним доповідачем форуму був Адріан Буковинський, доктор філософії, експерт з питань сімейної політики та сімейних відносин, голова оргкомітету Всеукраїнського форуму сім’ї.

Також впродовж форуму говорили про сімейні цінності з точки зору церкви, про популяризацію сімейних чеснот через вуличні масові заходи, профорієнтацію, медичні аспекти, тощо.

Організували і провели сімейний табір

Family camp 2019

Понад 55 людей змогли відпочити в сімейному таборі «Family camp 2019», який організовує наша церква вже 5й рік поспіль. Табір проходив з 5 по 10 липня в с. Криворівня Івано-Франківської області і організований з метою укріплення сімейних стосунків в подружжі. Програма табору була орієнтована не лише на дорослих, але на дітей і підлітків.

Особливим моментом у цьому таборі було читання Біблії. Учасники табору були розподілені по 2 сім’ї і щоранку разом читали і роздумували над Словом Божим. Було радісно чути свідоцтва, як Бог через Писання відповідав на потреби людей.

Просимо молитися за:

Ріст церкви і пробудження

Дорогі друзі, просимо молитися за навернення людей до Бога. Богослужіння відвідує чимало людей, які наближаються і хочуть слідувати за Господом, але бракує чіткого рішення і сміливості присвятити своє життя Ісусу.

Ми маємо велику потребу в збільшенні команди. Є потреба в молодіжно-підлітковому служінні. Шукаємо молодих посвячених братів, або сім’ю, яка б могла приєднатися до нас і допомогти в цьому.

За придбання приміщення

Ми вам розповідали, що молимося і шукаємо можливості для придбання приміщення для церкви. Господь робить чудеса, і ця можливість стала більш реальною. Підтримайте нас у молитві, щоб ми змогли придбати те, що могло б бути зручним і корисним для церкви і служіння.

Зараз є один варіант, який нам подобається, молимося за прийнятну ціну і можливість його придбати. Будь яке придбане приміщення потребуватиме реконструкції і ремонту, а це у свою чергу коштів і зусилля людей. Потребуємо вашої підтримки в цьому.

За здоров’я

За цей проміжок часу зіткнулися з проблемами зі здоров’ям. Зокрема вашої молитви потребує сестра Оксана Кайдан. Відчуває головокружіння, стрибки тиску, болі в області серця.

Також просимо молитися за донечку Златочку. В травні внаслідок температури у неї з’явилися судоми. Це нас дуже налякало. Ми знаходилися в лікарні в Тернополі, пройшли МРТ, призначене лікування. У липні у нас були судоми вдруге, і теж, як ми помітили, вони були спричинені високою температурою.

Більше про служіння церкви “Преображення”:

Щиро дякуємо братам і сестрам, які підтримали нас у ці не прості часи. Особлива вдячність Богу, який робив чудеса, використовуючи людей, про яких ми навіть не думали.

Особливим свідченням Божої вірності  до нас у ці часи було повідомлення від родички, яка проживає у США. Вона повідомила, що уже протягом двох місяців має в серці думку, що нам потрібна допомога. В той момент ми якраз лежали у лікарні вже другий день. Усі, кошти, які ми мали уже використали, я не знав, що робити далі. Але Господь ще за два місяці до цього турбував серце людини, про яку ми навіть не могли подумати.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.