Молитовна розсилка січень – березень 2021

Молитовна розсилка січень – березень 2021

Усім вітання з церкви “Преображення” м. Бережани, Тернопільщина!

Дуже дякуємо усім, хто молиться за нас та підтримує наше служіння на Тернопільщині. Без вашої уваги й вашої підтримки наша праця була б неможливою.

Сьогодні хочемо вам розповісти про кілька важливих на наш погляд речей і хочемо просити вас про молитву. Отож що у нас відбувається?

У зв’язку з карантинними обмеженнями ми скоротили різні масові заходи, але при цьому нашої роботи не стало менше, а в дечому її додалося ще більше.

У нас з’явилося приміщення для церкви

У жовтні Господь зробив нам неймовірний подарунок, нам вдалося придбати територію з кількома приміщеннями, яка після реконструкції слугуватиме місцем для зібрань та служіння нашої громади.

Придбали чотири будівлі і землю. Так що у нас тепер є складські, господарські та приміщення у якому буде зал для зібрань церкви.

На разі ми ще займаємося підготовчими роботами до реконструкції: виготовляємо архітектурний план, та дизайн головного залу та класів для недільної школи, зрізаємо старі дерева на території, та замінили лінію електропередач.

Молимося і просимо вас молитися за мудрість і можливості зробити усе необхідне, щоб ми могли уже проводити богослужіння у своєму приміщенні. А для цього потрібні ще кошти. Тому, якщо Господь відкриває ваше серце нам допомогти, будемо щиро вдячні.

Пожертвування можна зробити прямо на сайті, натиснувши кнопку: [cmsmasters_button button_link=”https://berezhanychurch.com/donate/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Пожертвувати[/cmsmasters_button]

До церкви приєдналася велика сім’я Грицюків

До церкви у жовтні приєдналася велика сім’я Грицюків. Вони переїхали з Одещини, купили будинок в селі неподалік Бережан. Сім’я складається з 11 осіб, тато і мама + 9 дітей. З них двоє дівчат, а решту усі хлопці. Двоє студенти у Львові, один найстарший син служить у війську, а усі менші зараз з батьками.

Відразу після переїзду було непросто, адже будинок довго стояв пусткою, не працює опалення, пошкоджений водогін, відстуні меблі. Але поступово завдяки Господу все стає на свої місця. Бережанці дуже гостинно зустріли Грицюків, віддавали побутову техніку, меблі, комп’ютери, харчові продукти та одяг. Допомогли облаштувати туалет, провести воду.

Але у них ще є чимало потреб, потрібно зробити опалення, замінити вікна, провести газ. Сім’я дуже любить діток, тому хочуть взяти ще двоє дівчаток під опікунство.

Просимо молитися за цю родину, щоб Господь допоміг, повністю виплатити за будинок, ще потрібно понад 2 тисячі доларів. Щоб вдалося зробити необхідні ремонтні роботи у будинку і загалом в господарстві.

Вадим поступово долучається до служіння, починає проповідувати. Сім’я щонеділі бере участь в богослужіннях, співаючи пісні та декламуючи поезію.

Проводимо вивчення Біблії онлайн

Covid подарував нам нове служіння. Щовівторка вивчаємо Біблію онлайн, використовуючи програму zoom. Приєднується чимало людей з Бережан і навіть з інших міст та областей.

Усім подобається формат, що не потрібно кудись іти, а просто вдома, увімкнувшись можна провести час навколо Божого Слова. Зараз ми вивчаємо книгу Буття. Дуже цікаво, і корисно.

Моліться, щоб Господь торкався серця учасників цього вивчення, щоб це спонукувало людей до рішень своє життя присвятити Ісусу.

Інформаційне служіння

Господь благословив нашу церкву унікальним служінням, розповідати людям про Бога через медіа. Майже від самого початку ми використовуємо видання “Слово про Слово” для поширення християнських цінностей та ідей у нашому місті. Зараз це служіння розширилося на всю країну, і навіть далі. Завдяки сайту і соціальним мережам ми за рік досягли понад 2 млн. людей.

Головною метою цього служіння є доносити нашому українському суспільству євангельську правду про життя. Ми допомогаємо читачам дивитися на життя через призму Біблії. Через Інтернет ми популяризуємо Біблійні ідеї, розповідаючи про події, явища, у світі пропонуючи людям альтернативу.

Медіа в сучасному світі є одним із найвпливовіших інструментів впливу на суспільство. Є три речі, які мають найбільший вплив, це освіта, мистецтво і медіа. Тому ми переконані, що цей інструмент потрібно використовувати й цей вплив робити ще потужнішим.

Що ми робимо для цього?

  • Видаємо друковану версію, яка розповсюджується у містах та селах, майже в усіх регіонах України. Різдвяний номер вдалося видати тиражем 72 тисячі примірників.
  • На сайті Слово про Слово щодня публікуємо: новини, статті, аналітику, блоги. Щодня виходить до 10 різних матеріалів.
  • Беремо участь у різних конференціях та заходах, розповідаючи про наше видання і запрошуємо до партнерства.

Що потрібно щоб бути ще ефективнішим?

  • Потрібні кошти, щоб ми могли оплачувати працю журналістів та редакторів. Якщо ви поділяєте ідею поширення Євангелії в інтернеті, запрошуємо вас стати частиною команди, підтримуючи наше служіння.
  • Потрібні кошти на СЕО просування і оптимізацію сайту, статей.
  • Потрібно людину, яка б допомогла у розвитку наших соціальних мереж. Якщо ви компетентні, або знаєте когось хто може, будемо раді за допомогу.
  • Просимо стати нашими молитовними партнерами і молитися за розвиток християнських ЗМІ.
  • Підписуйтеся на наші ресурси, поширюйте наші матеріали.

Підтримати Слово про Слово 

[cmsmasters_button button_link=”https://donate.slovoproslovo.info/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Пожертвувати на Слово про Слово [/cmsmasters_button]

Трохи про нас?

 

Перш за все розповімо за нашу сім’ю. Слава Богу нас поки обходить боком Covid, хоча в місті уже перехворіло 2201 людей і 22 осіб померло. Дітки теж кілька разів за зиму мали нежить і невисоку температуру, але все за кілька днів проходило.

Просимо молитися за нашу сім’ю. Моліться за плід у служінні, за навернення нових людей та за наше здоров’я. Також моліться за розширення нашої команди, та фінансове забезпечення нашої сім’ї.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.