Церква Преображення провела акцію з роздачою подарунків від Сумки Самарянина

Церква Преображення провела акцію з роздачою подарунків від Сумки Самарянина

В Бережанах вже другий рік поспіль проходить акція з роздачою подарунків від Сумки Самарянина. Організатором заходу виступила церква «Преображення» спільно зі службою у справах дітей.

Олег Захарків

Захід відбувся 14 березня в приміщенні актового залу школи-інтернат. Під час проведення акції дітям учасників АТО, дітям, які виховуються у прийомних сім’ях та дітям, які перебувають під опікою (піклуванням) було вручено подарунки від благодійного фонду «Сумка Самарянина».

З вітальним словом до учасників звернувся заступник міського голови Олег Захарків. Він привітав військових з Днем добровольця та подякував Церкві за проведення таких заходів. До слухачів звернулася також начальник у справах дітей Оксана Максимчак.

Після виступів офіційних осіб розпочалася програма для дітей, яку провели гості з Тернополя з церкви «Божа оселя». Були різні ігри, головоломки, конкурси.

Під завершення програми до присутніх звернувся пастор церкви «Преображення» м. Бережани Анатолій Якобчук. Він розповів про Біблійного персонажа Закхея, який переживав серйозну кризу у житті, перед ним поставало багато запитань, на які він не мав відповідей. Але одного разу в його місто зайшов Ісус. Він помітив його на дереві, завітав до його будинку, відтоді все змінилося.

Це добрий урок для усіх – підкреслив Анатолій, адже коли виникатимуть складні запитання у житті, варто відкрити Біблію, звернутися до Ісуса і все може змінитися.

Ми живемо у важкі часи війни, коли чимало бійців повертаються з психологічними проблемами, посттравматичний синдром. Бог знає як допомогти. Завжди є надія, кожному потрібен Ісус.

В кінці програми було усім дітям вручено подарунки. Кожен з неабиякою цікавістю розкривав коробку і у захваті розглядав її вміст.

Подібні акції – це ще одне нагадування про те, що Бог нас любить і робить приємні несподіванки, за які потрібно бути вдячними.

Більше про благодійну діяльність церкви:

Висловлюємо щиру вдячність Благодійному фонду «Сумка Самарянина» та її представнику Володимиру Нікітюку за подарунки і можливість дарувати добро іншим.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.