Конгрес християнської молоді України – розпочато реєстрацію

Конгрес християнської молоді України – розпочато реєстрацію

Конгрес християнської молоді на тему “Він у всьому”. Ти відчуваєш Його присутність, коли схиляєшся у молитві. Бачиш Його обличчя в кожному новому світанку. Ти чуєш Його голос на кожному кроці твого життя. Чи ти бажаєш бути ближчим до Нього?

Вже цього року ти знову матимеш дивовижну можливість наблизитися до Нього і поринути в море поклоніння та християнського спілкування разом з тисячами таких самих молодих сердець. Поспішай використати її, адже реєстрація на 14 Конгрес християнської молоді України вже стартувала!

Вже дуже скоро тисячі молодих людей зі всієї України об’єднаються разом, аби шляхом спілкування, навчання та спільного прославлення Бога, запалювати серця і надихати оточуючих до діючого та живого життя по вірі.

Програма конгресу розрахована на чотири повні програмні дні (вівторок-четвер), а також дні приїзду та від’їзду.

На тебе чекає:

  • Щоденне поклоніння разом з відомими християнськими гуртами.
  • Мотивуючі проповіді від провідних спікерів України та закордонних гостей.
  • Різноманітні майстер-класи та круглі столи.
  • Особливе молитовне єднання спільно та у малих групах.
  • Семінари на найактуальніші для молодих людей теми (стосунки з Богом, молитва, молодіжне служіння, стосунки до шлюбу, стосунки у сім’ї та багато іншого).
  • Щоденне вечірнє спілкування біля вогнища.

Вперше на конгресі функціонуватиме «Креативне містечко», де кожен бажаючий зможе випробувати свій творчий потенціал за напрямами: продюсерська майстерня, кіно-мистецтво, художнє мистецтво, музичне мистецтво та багато іншого.

Окрім іншого, під час конгресу проходитиме соціальний проект «День добра», мета якого – через добрі діла та спілкування засвідчити про Христа людям, які мешкають у місті Южне.

Захід організовує молодіжний відділ Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів.

Голова ВСЦ ЄХБ Валерій Антонюк розповідає: «Я переконаний, що молодь має шукати різні можливості та формати для того, аби підтримувати стосунки і перебувати в постійному спілкуванні. Та коли християнська молодь збирається разом і порушує важливі теми: зачіпає питання служіння, посвяти, призначення молодих людей в церкві та в суспільстві – це завжди важливо. Тому всеукраїнський молодіжний конгрес, який проходитиме в 2018 році, має мету – дати відповіді на всі ці питання та торкнутись серця кожної молодої людини, яка буде там. Говорячи про молодь, ми говоримо про людей, які сповнені оптимізму, які за природою- максималісти. Тому моє велике бажання, щоб цей захід допоміг кожній молодій людині навчитися ставити важливі, серйозні та високі цілі в своєму житті. Ці цілі мають бути серйозними, біблійними, вічними. Я бажаю, щоб через цей конгрес кожен хлопець та кожна дівчина, які вірять в Ісуса Христа та шукають дорогу, якою вони мають йти, змогли отримати Боже покликання як відкриття. А згодом вони зроблять набагато більше у своєму житті, ніж сподіваються та мріють сьогодні…».

Роман Кравчук, керівник молодіжного служіння ВСЦ ЄХБ коментує: «Одна з найбільш очікуваних та найяскравіших подій літа 2018 року – чотирнадцятий конгрес баптистської молоді України. Туди ми маємо честь і радість запросити вас! Що таке конгрес християнської молоді? Це особливе місце, де можна бути ближчими до Бога, де можна знайти нових друзів, і збагатитись духовно. Наша Україна проживає складний період у своїй історії і єдність християнської молоді України буде проголошена через цей фестиваль, коли ми разом будемо молитись за благословіння для нашої держави. Це час коли ми також будемо роздумувати про перспективу того, що християнська молодь може зробити для України…».

Як зареєструватись на конгрес християнської молоді: у прикріпленому файлі ви можете знайти прізвище відповідального за реєстрацію у вашій області. Вам потрібно зателефонувати за вказаним номером та пройти процес реєстрації, оплативши реєстраційний внесок.

Сума реєстраційного внеску складає:

до 1 червня – 350 грн

до 1 липня – 450 грн

до 1 серпня – 550 грн

Вартість проживання не входить у вартість реєстраційного внеску: його ви зможете сплатити вже після прибуття на конгрес. Вартість харчування включена до вартості проживання. Проживання на конгресі можливе у будинках та наметах.
Вартість проживання у будинку складає 350 грн / день, всього – 1750 грн.
Вартість проживання у наметі (наметами кожен учасник забезпечує себе самостійно) 220 грн/ день, всього – 1100 грн.

Поспішай реєструватися вже зараз, адже кількість місць обмежена!

Імена спікерів, музичні гурти та інша додаткова інформація буде оголошена на офіційних сторінках конгресу:

Facebook: facebook.com/congressua18

Instagram: instagram.com/congressua18

Telegram: t.me/congressua18

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.