Як ми святкували Різдво 25 грудня

Як ми святкували Різдво 25 грудня

25 грудня вже другий рік поспіль відзначається як  Різдво Христове і державний вихідний. Церква “Преображення” м. Бережани з нагоди свята провела урочисте богослужіння за участю дітей з роздачою подарунків.

Цього ранку в приміщенні актового залу школи-інтернат було гамірно. Репетиції, шелест свіжоприготовлених подарунків, різдвяна музика створювали святкову урочисту атмосферу. Програма розпочалася з виконання колядки, де всі разом величали народженого Спасителя. Далі декламації, пісні, привітання від найменших. Було цікаво спостерігати за посмішками батьків, які раділи за своїх діток.

Церква Преображення

Родзинкою святкування була театральна постановка «Подаруй Різдво», якою актори-аматори хотіли донести до слухачів ідею про те, що святкуючи Різдво Христове, потрібно пам’ятати про добро, яке можна зробити іншим. Різдво – це подарунок для усіх нас, тому ми маємо бути відкритими і щедрими до тих, хто поруч.

Завершенням програми була проповідь пастора Анатолія Якобчука, який наголосив, що Різдво – це добрі новини для усіх. «Ми всі втомилися від поганих новин, від постійної зради і безнадії. Народження Спасителя – це вість надії, радості, миру, від жителів неба – ангелів. Сьогодні, як ніколи, важливо дізнатися про новини від найкращих спеціалістів у сфері добрих новин. Долучайтеся і ви до поширення добрих новин у дні святкування Різдва Христового!»

В кінці святкової програми було вручено подарунки діткам, які були присутні на святі. Скільки було радості та блику в очах малюків, коли подарунок потрапляв до них у руки. Окрім солодощів, кожна дитина могла вибрати собі м’яку іграшку. Подарунки на Різдво – це добра традиція усім нагадати, що Бог подарував людям найцінніший і найбільший подарунок – Свого Сина. Як важливо нам дорослим це розуміти і приймати.

Веселих вам свят! Христос рождається! Славімо Його !

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.