В Бережанах відбулася сімейна хода та віче на захист сімейних цінностей

В Бережанах відбулася сімейна хода та віче на захист сімейних цінностей

Місто Бережани долучилося до 60 міст в Україні, в яких уже відбулися просімейні акції. 24 червня в  місті пройшов фестиваль “Всі разом – за сім’ю!”. В рамках фестивалю відбувся семінар Адріана Буковинського для батьків, сімейна хода, сімейне віче та концерт за участю Антона Копитіна – переможця шоу «Голос Країни 5» і місцевих колективів.

сімейна хода Бережани

Семінар Адріана Буковинскього – провідного українського фахівця з питань сімейної політики та сімейних стосунків проходив в актовому залі школи інтернат.  Було присутньо більше 80 людей. Адріан розповів про секрети та принципи ефективного виховання дітей, особливу увагу звернув на чоловіків, які недостатньо вділяють часу виховному процесу. Він навів шокуючі факти, що відбувається тоді, коли чоловіки нехтують своїми обов’язками батьків і не займаються вихованням. Більшість дітей, які вступають у раннє сексуальне життя – це діти, у яких татусі відсторонилися від виховання. Більшість хлопців, які потрапили у виправні заклади- не мали опіки з боку тата.

Адріан Буковинський

Фестиваль розпочався урочистою ходою щасливих сімей від Площі Ринок до Замку Сенявських, біля якого учасників ходи вже чекала невеличка сцена і артисти. Відбулося сімейне віче та святковий концерт, у якому прийняли участь як мешканці Бережан, так і гості. Хедлайнером концерту став Антон Копитін – переможець шоу “Голос країни – 5”.

Антон Копитін

На віче виступив Адріан Буковинський. Він розповів про небезпеки, які постають перед українським суспільством у питаннях сім’ї. На разі вдається призупиняти деякі з них. Прикладом такого є гендерна експертиза, яка була здійснена одним з німецьких приватних благодійних фондів, у якій було запропоновано вилучити слова: «батьки», «тато», «мама» і замінити їх на «рідні». Українське суспільство не сприймає подібних явищ і налаштоване протестувати. Цьогоріч на сімейні заходи в Україні уже вийшло більше ніж 150 тисяч людей у майже 60 містах України, і ця тенденція буде лише зростати.

Адріан повідомив, що боротьба за сім’ю триватиме щонайменше 5, а то і 10 років, тому потрібно мобілізуватися і захищати Богом встановлений порядок.

Зі словами вітання до учасників віча звернувся Заступник міського голови Олег Захарків. Він висловив сподівання, що наступного року  просімейні заходи об’єднають релігійні організації та громадськість міста.

Олег Захарків

 «Сімейною ходою та віче ми хочемо привернути увагу влади усіх рівнів до проблем і викликів, які сьогодні стоять перед українською сім’єю. Ми просимо міську раду підтримати звернення до парламенту, Уряду, до РНБО та президента на захист сімейних цінностей», – зазначає координатор сімейних заходів в м. Бережани Анатолій Якобчук.

Більше фото тут

Прес-служба сімейного фестивалю «Всі разом за сім’ю м. Бережани»

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.