Молитовна розсилка березень-червень 2018

Молитовна розсилка березень-червень 2018

Вітаємо вас, дорогі друзі, партнери, просто відвідувачі сайту! Хочемо розповісти про наше життя і служіння в м. Бережани.

Щиро дякуємо, що з нами ви приймаєте участь у проповіді Євангелії в нашій місцевості. Ми вдячні за вашу підтримку, допомогу, молитву, кошти, підбадьорення, в Божих очах це безцінне, нехай Господь вам віддячить за вашу працю.

Трохи про наше життя…

Господь благословляє наше життя і служіння. Хоч останнім часом ми відчули опір і спроби перешкод, але це нас тільки більше мотивує.

В травні місяці у нас народилася третя донечка – Злата. Тепер наша сім’я складається з п’яти чоловік. Третя вагітність була з ускладненнями, але Господь благословив і пологи відбулися благословенно. Хочемо розповісти про Господню вірність в цьому, як Він усе організував. Впродовж вагітності ми молилися, щоб Господь благословив нас добрими лікарями, дав здоров’я для Лєни і для дитинки. Бог відповів на усі молитовні прохання. Пологи почалися вночі, (попередньо ми не домовлялися ні з ким з лікарів, бо молилися про це до Господа). І сталося чудо: приїхали найкращі фахівці і зробили усе добре. Златочка народилася здоровою, дружина скоро відновилася від кесарських пологів. Бог вірний!

Зараз Златочці вже минув місяць, дитинка розвивається і росте, за все Слава Богу.

Про служіння

Весна для церкви була періодом служіння людям. Щотижня відбувалося богослужіння, на якому були присутніми в середньому 25-30 чоловік. Щосереди відбувається вивчення Святого Письма, коли потепліло, проводимо його на природі. Цьогоріч хтось зробив стіл і лавочки поруч біля лісу, дуже зручно і цікаво. На вивчення Біблії стабільно почала приходити молода сім’я.

Щиро дякуємо місії Харт за партнерство в служінні. Завдяки цьому партнерству є можливість звіщати Євангеліє чималій кількості людей. Ми спостерігаємо різне ставлення людей, які є в цьому проекті. Хтось щиро готовий слухати Євангеліє і робити висновки, хтось просто приймає участь заради користі. Це іноді засмучує і навіть розчаровує, але ми розуміємо, що Господь дає можливості, Він же відкриває серця. Тому потребуємо молитви, щоб Слово Господнє торкалося сердець людей і вони наближалися до Нього.

Флорбол

Слава Богу ця робота розпочата і ведеться. З літа діти пішли на канікули, заняття не проводяться. Зараз є більше ніж 20 дітей, які відвідують цю секцію. Їздять на змагання, побували в Швеції, у різних містах України. Зараз 19 чоловік з Бережан вирушають в табір в Болгарію. Просимо молитися за Романа, щоб Господь дав мудрості і сили працювати з підлітками і бути для них прикладом для наслідування.

У нас побували гості зі США

Якось ми дізналися, що до нас має завітати гість з США, звичайно були раді цьому візиту. Коли це все відбулося, то наше серце ще більше раділо, адже познайомилися з чудовою людиною, яка своїм життям і служінням демонструє любов до Бога і людей. Валері Аллен побувала у нас на богослужінні, потім завітала до нас в гості. Ми дякуємо Господу за таке знайомство. Ми вражені посвятою Валері. Вона прибирає будинки в США, зароблені кошти витрачає на сплату податків і комунальних послуг, а все решту жертвує на служіння в Україні. Ця посвята для нас є прикладом і натхненням. Дякуємо Господу за таких посвячених партнерів.

В Бережанах відбулася сімейна хода та віче на захист сімейних цінностей

Місто Бережани долучилося до 60 міст в Україні, в яких уже відбулися просімейні акції. 24 червня в  місті пройшов фестиваль “Всі разом – за сім’ю!” В рамках фестивалю відбувся семінар Адріана Буковинського для батьків, сімейна хода, сімейне віче та концерт за участю Антона Копитіна – переможця шоу «Голос Країни 5» і місцевих колективів.

Ці заходи здебільшого були організовані нашою церквою. В процесі підготовки зустрілися з байдужістю місцевих мешканців та великих церков міста.

Сімейною ходою та віче ми хочемо привернути увагу влади усіх рівнів до проблем і викликів, які сьогодні стоять перед українською сім’єю. Також ми висловлюємо свою позицію і виступаємо проти легалізації гендерної ідеології в Україні, виступаєм проти новацій в освітній сфері, які направленні на руйнування Богом закладених сімейних цінностей.

Більше про цей захід можна прочитати тут:  https://berezhanychurch.com/simeyna-hoda/

Про придбання приміщення для церкви

Це питання далі залишається актуальним для нашої громади. Ми знайшли приміщення, яке підходить розміром, параметрами і може бути переобладнане під зал для богослужіння, класи для недільної школи та інші цілі. Наразі це приміщення готується до продажу, оформлюються відповідні документи з боку власника. Просимо молитися, щоб Господь дав нам мудрості, і скерував ці процеси у потрібне русло згідно Його волі.

Оновлений сайт

За цей період ми оновили наш церковний сайт, він відкривається за наступною адресою: https://berezhanychurch.com. На цій сторінці додали нові функції, які дають змогу поліпшити наше з вами спілкування. Вже цей лист вам надійшов з нового сайту. Заходьте, оцінюйте, переглядайте відео, читайте новини, статті. Приймайте участь в служінні церкви.

Реєстрація церкви

Готуємо пакет документів для реєстрації релігійної громади в державних органах влади. Ця процедура допоможе нам у соціальному служінні, дасть змогу відкрити рахунок як юридичної особи. Відкриє можливості для співпраці з іншими церквами.

Потреби, прохання і плани

Просимо молитися за проведення сімейного табору. Цього року цей табір має відбутися в Закарпатті. Підтримайте в молитві організацію програми, за людей, які поїдуть, за команду, за спікера, за погоду, за фінанси. Нам ще не вистачає близько 1000$, якщо ви хочете долучитися до служіння і прийняти активну участь в цьому, то на сайті є можливість здійснити пожертву, у зручний для вас спосіб. Будемо раді за будь-яку допомогу, це дасть можливість комусь потрапити в табір і дізнатися як можна бути щасливим в шлюбі. Ми переконані, що цей вид служіння є одним з найбільш впливових і найбільш результативних.

За ріст церкви, покаяння і хрещення людей. Ми усвідомлюємо і відчуваємо боротьбу за кожну людину, яка робить кроки у бік Христа.  Просимо молитися за людей, які вже наважилися і хочуть цього року вступити в заповіт з Господом, щоб Господь допоміг їм пройти через перешкоди і долучитися до церкви.

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.