Молитовна розсилка липень-вересень 2018

Молитовна розсилка липень-вересень 2018

Вітаємо вас друзі! До вашої уваги чергова молитовна розсилка за липень-вересень 2018. Щиро дякуємо за вашу участь в служінні Христу у нашій місцевості, за ваші молитви про успіх Євангелії в м. Бережани. Ми щасливі з того, що можемо бути свідками Божої праці в серцях людей. Хочемо розповісти про наше життя і служіння і заохотити вас до молитви і партнерства у нашому служінні.

Літо дуже швидко пройшло і настала осінь, яка з собою принесла для нашої сім’ї нові переживання. Наша старша донечка пішла до школи. Ми вагалися, чи варто цього року іти в школу чи не варто, але прийняли рішення іти. Це стало підставою до мрії про утворення християнської загальноосвітньої школи. Ми віримо, що ця мрія може стати реальністю. Якщо ви знаєте, як це робити і маєте подібні плани, долучайтеся…

Трохи про наше служіння

Організували і провели сімейний табір «Family camp 2018»

табір

Сімейний табір «Family camp 2018» проходив з 27 серпня по 1 вересня в Карпатських горах в с. Гукливий, Закарпатська область посеред мальовничої природи, вражаючих гірських краєвидів.

Організатором табору «Family camp 2018» є церква «Преображення» м. Бережани. Вже кілька років поспіль наша церква проводить подібні заходи. Цьогорічний табір відбувся за підтримки місії «Харт» та інших благодійників.

Окрім того, Господь особливо працював з деякими сім’ями, одна з них вирішила присвятити своє життя Господу і покаялися у своїх гріхах, запросили Бога стати Господом і Спасителем. Просимо молитися за них, щоб у них була сила боротися з гріхом і духовно зростати.

[cmsmasters_button button_type=”regular” button_link=”https://berezhanychurch.com/simeynuy-tabir-2/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Детальніше…[/cmsmasters_button]

16 вересня відсвяткували Свято Подяки

Свято Подяки

16 вересня відсвяткували Свято Подяки Богу за врожай. Родзинкою святкування був приїзд та участь в богослужінні квартету з Дубенської церкви ЄХБ.

[cmsmasters_button button_type=”regular” button_link=”https://berezhanychurch.com/svyato-podyaku-2018/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Детальніше…[/cmsmasters_button]

Побували на Всеукраїнському Святі Подяки

Свято Подяки

23 вересня в Києві на Хрещатику велично відзначили Свято Подяки, яке було організоване протестантськими церквами. Зібралося більше ніж 100 тисяч учасників, серед них були і жителі Бережан.

«Ми безмежно раді та вдячні за поїздку. Було дуже цікаво. Дізнались і побачили для себе багато цікавого та корисного. Постараємось не пропускати таких подій!» – ділиться враженнями Іван Чайка.

[cmsmasters_button button_type=”regular” button_link=”https://berezhanychurch.com/svyato-podyaku-kuyiv/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Детальніше…[/cmsmasters_button]

Завершили держану реєстрацію церкви як релігійної громади

В кінці вересня отримали на руки документи, які засвідчують про реєстрацію нашої церкви в державних органах влади. Маємо затверджений статут, виготовили печатку. Це дасть нам змогу розширити нашу діяльність і мати можливість придбати приміщення для церкви.

Продовжуємо вивчати Біблію на домашній групі

Вивчення Біблії

В теплі погожі дні вивчення Біблії відбувалося на природі. Прямо ніби для нас хтось виготовив лавочку і стіл. Чудові моменти, коли просто неба люди читають Боже Слово і роздумують про вічне. Особливо тішить, що нас поступово стає більше. Ми спостерігаємо зацікавленість в пізнанні Божого Слова. Відвідувачі групи розповідають, як Боже Слово їх змінює і торкається.

Відновили зустрічі жіночої групи

Що це таке? В домашній атмосфері за чашкою чаю ми ділимося радощами, труднощами, проблемами, які виникають у нашому житті. Ми читаємо Слово Боже і намагаємося знайти відповіді на найважливіші питання: Хто такий Бог? Який Він? Що Він зробив особисто для мене? Якою повинна бути жінка, яка вірить у Господа? Читаючи Слово Боже, ми знаходимо шлях, який веде до Бога.

Наші плани

  • Підготовка до хрещення

Хочемо ближчим часом розпочати підготовку до хрещення з тими людьми, які увірували і хочуть долучитися до помісної церкви.

  • Розпочинаємо соціальний проект для людей пенсійного віку

Маємо намір розпочати соціальний проект, який передбачає допомогу пенсіонерам продуктами. Зараз можемо долучити 10 чоловік, які мають потребу в допомозі. Молимося, щоб це були дійсно люди, які мають потребу в допомозі і мали бажання слухати і реагувати на Євангеліє.

  • Дводенний церковний виїзд

Хочемо в кінці жовтня провести церковний виїзд відпочинок. На цьому виїзді провести час разом помолитися, помріяти про наше майбутнє, скласти плани на наступний рік, ще більше здружитися.

Молитовні прохання

  • За розширення команди

Молимося за розширення команди служителів. Бачимо потребу в молодіжно-підлітковому служінні. В таборі згуртувалася група молоді і підлітків, хотілося б продовжити працювати в цьому напрямку, але не вистачає людей. Якщо ви можете долучитися до вирішення цієї потреби молитвою, коштами, порадою, або ж навіть приїздом – ласкаво просимо. Надсилайте ваші пропозиції на нашу електронну адресу, або ж пишіть нам в телеграм.

  • За придбання приміщення

Процес повільно, але зрушився з місця. Ми маємо інформацію, що до кінця року будуть готові документи, які дадуть нам змогу придбати це приміщення. Воно знаходиться в центрі міста, має достатню площу для проведення богослужінь, недільної школи, можливо і загальноосвітньої теж. Воно потребує ремонту як всередині так і зовні. Підтримайте в молитві за те, щоб це вдалося, щоб вистачило коштів, щоб брати та сестри, які виявили бажання нам допомогти, мали можливість це бажання реалізувати.

  • За духовне зростання і ріст церкви

Ми мріємо про потужну, духовну, активну, соціально-відповідальну помісну церкву. А для того, щоб такими бути, ми маємо рости духовно, кількісно і якісно. Ми бачимо боротьбу, через яку доводиться проходити людям, які наважуються робити перші кроки в бік Євангелії. Моліться за нас, підтримуйте наше служіння.

[newsletter_button id=2 label=”Підписуйся на молитовну розсилку”]

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.